schedule

Kontor 8.00-17.00

Butik 8.00-18.00 lördag 11-14

phone_in_talk

08 640 65 00

mail_outline info@sodermalmslas.se
 • Kontakt
 • Tjänster

  Passersystem

  Moderna passersystem

  Södermalms Lås är certifierade installatörer av passagesystem och arbetar i dagsläget främst med Axema, Bewator, Aptus, Siedle, RCO och Axessa.

  Vi installerar, programmerar och servar passagesystem till både bostadsrättsföreningar och företag i hela Stockholm.

  Ett elektroniskt passersystem är smidigt säkert och kostnadseffektivt
  En framtidssäker lösning med många fördelar så som: digital tillträdesstyrning, nyckelkontroll, skalbarhet och händelseloggar. Passersystemet är digitalt och det går att bygga på med fel användare, enheter och med en mängd olika tillvalsfunktioner som t ex porttelefoni, tvättstugeboknngar och informationstavlor.

  Fördelar med passersystem

  • Passerbricka istället för nycklar. Du slipper problemet att behöva byta lås om någon tappar bort sina nycklar. När man tappar en bricka så behöver du bara spärra den i systemet och tilldela användaren en ny med ett par knapptryckningar, sen är det klart. Det sparar både tid och pengar.
  • Porttelefon där du väljer om besökare vid porten skall ringa till din fasta hemtelefon, din mobiltelefon eller till en bärbar Gigaset telefon.
  • Bokning där du på ett smidigt sätt bokar gemensamma lokaler som tvättstuga, föreningslokal, bastu mm.
  • Allt-i-ett där du får ett passersystem, kodlås, porttelefon och postens IR i en och samma läsarterminal.
  • Talade instruktioner spelas upp i inbyggda högtalare hur du passerar en dörr eller byter PIN-koder. Allt står även i klartext i displayen.
  • Slå på/av inbrottslarm kan inte bli enklare – talmeddelande säger hur du skall göra parallellt med klarttext i displayen.
  • Anpassad för funktionshindrade. Du kan enkelt ställa in dörröppningstiden  och styrningen av dörrautomatiken så att tiden och sättet för passage anpassas för varje användare.
  • Webbklient där du enkelt administrerar system, lägger till/tar bort användare, tilldelar behörigheter etc.
  • Ha koll på när och vem som har tillträde till gemensamma utrymmen

  Dörrautomatik

  Dörrautomatik installeras för att dörrar ska kunna öppnas och stängas automatiskt. Det finns flera olika typer som exempelvis slagdörrsautomatik, skjutdörrsautomatik och dörrautomatik för karuselldörrar.

  Styrning av dörrautomatik kan ske på olika sätt, t.ex. med rörelsesensorer, armbågskontakt, fjärrkontroll eller passersystem.

  Dörrautomatik installeras vanligtvis i dörrmiljöer med mycket persontrafik exempelvis entrédörrar till flerbostadshus, hotell, restauranger och butiker.
  De kan installeras både inomhus och utomhus.

  Vi hjälper er gärna att välja rätt dörrautomatik efter era unika behov. Det kan handla om nyinstallation, sevice eller utbyte av en befintlig automatik som slutat fungera.

  Hur kan vi hjälpa dig

  För snabba serviceärenden använd vårt formulär  Få en prisuppskattning direkt

  Vill du få ett prisförslag på vad det kostar att byta eller reparera ditt lås? Fyll i vårt formulär på 3 minuter så skickar vi ett prisförslag till dig direkt.

  Kontakta oss >