schedule

Kontor 8.00-17.00

Butik 8.00-18.00 lördag 11-14

phone_in_talk

08-6406500

mail_outline info@sodermalmslas.se
Kontakta oss

Vad behöver ni hjälp med? - För snabbast kontakt och åtgärd

Serviceformulär

Offertförfrågan, upphandlingar, servicekontrakt, RAM-avtal och övrigt

Kontakta oss
                phone_in_talk

08-6406500

 • Kontakt
 • Tjänster

  Inbrottsskydd

  Skydda dig mot inbrott

  Vi erbjuder tjänster och produkter för att uppnå ett rejält inbrottsskydd. Konsultera oss gärna för att hjälpa er att skapa robusta, godkända och förebyggande helhetslösningar. Givetvis erbjuder vi snabb och effektiv service om ni redan drabbats av inbrott eller skadegörelse.

  Säkerhetsdörrar

  Dörren är det första man bör titta på när man ser över sitt inbrottsskydd. Att byta ut en vanlig standarddörr mot en certifierad säkerhetsdörr är att installera trygghet.

  En säkerhetsdörr ger även en mängd andra fördelar, som förbättrad ljud- och luftmiljö och förbättrat brandskydd.
  På Södermalms Lås arbetar vi med flera av de bästa tillverkarna av säkerhetsdörrar, både i och utanför Sverige. Genom att inte vara styrd till endast en leverantör har vi möjlighet att leverera rätt dörr utefter varje enskild förutsättning. På så sätt får du som kund en säkerhetsdörr som är anpassad till ditt behov och du behöver inte göra avkall på vare sig säkerhet, utseende eller isolering.

  Viktigt att tänka på är att välja rätt säkerhetsdörr utefter just de förutsättningar som gäller hos er. Vi hjälper er att ta rätt beslut när det kommer till skyddsklass / säkerhetsklass, material och utformning.

  Stöld – och brandsäkra kassaskåp

  Precis som med alla säkerhetsprodukter är det viktigt att man väljer rätt förvaringslösning för respektive behov. Vi på Södermalms Lås har stor erfarenhet av säker förvaring och kan erbjuda lösningar efter era unika behov och förutsättningar. Vi säljer och levererar kassaskåp till hela landet men mestadels i Stockholmsområdet. Vi arbetar i huvudsak med de marknadsledande svenska leverantörerna Robur och Secura.
  Kassaskåp är ett vanligt förekommande samlingsnamn för olika typer av skåp som används för värdeförvaring.

  Vi erbjuder exempelvis:

  • Brandklassade dokumentskåp, arkivskåp, hurtsar och hängmappsskåp.
  • Stöldfördröjande säkerhetsskåp för enklare förvaringsbehov.
  •  Inbrottsklassade nyckelskåp, säkerhetsskåp, laptopsskåp, serverskåp, deponeringsskåp, vapenskåp och värdeförvaringsskåp
  •  Datamediaskåp som skyddar exempelvis hårddiskar och USB-minnen vid brand.
  • Vi har även möjlighet att ta fram speciallösningar vid behov.

   

  I vår säkerhetsbutik på Bondegatan i Stockholm har vi en utställning av brand- och säkerhetsskåp.
  Kom gärna förbi om ni vill känna och klämma eller bara behöver lite rådgivning.
  Har ni glömt koden eller tappat bort nyckeln till ert befintliga kassaskåp så hjälper vi er gärna med låsöppningar av säkerhetsskåp så kallade kassaskåpsöppningar i hela Stockholm.

  Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er till en säkrare förvaring.

   

   

   

  Galler / Grindar

  Galler som inbrottsskydd är ibland det bästa alternativet. Det kan dessutom verka direkt avskräckande samt vara en estetiskt elegant detalj.

  Grindarna tillverkas efter vår måttagning på plats, då vi tillsammans med Er går igenom vilken lösning och grindtyp eller galler som passar bäst in i miljön. Efter det tillverkas grinden eller gallret av specialstål, stålprofiler och plattstål. Grindarna är som standard försedda med dubbla FAS hakregellås samt tillhörande slutbleck.

  Det finns dock inga begränsningar angående låsningar, utan grindarna kan förses med motorlås, kodlås, elslutbleck, modullås eller cylinderlås, allt efter ert önskemål.

  Grindarna finns i fyra dekorativa smidesmönster samt lackerade i standard vit eller svart pulverlack. Vi kan även erbjuda andra färger enligt NCS skalan.

  Rullgaller / Jalusier

  Ett rullgaller används med fördel där avstängning krävs med önskemål om att kunna se in eller för att få ljusinsläpp. Våra rullgaller kan levereras upp till skyddsklass 2 och kan exempelvis användas i skyltfönster, entréer och restaurangmiljöer.

  Rulljalusier används generellt där avstängningar/avskärmningar med en högre nivå av inbrottsskydd krävs. Rulljalusiet är tillverkat av bockade aluminiumprofiler som rullas runt en motoriserad stålvals. Rulljalusier finns upp till skyddsklass 3 och kan monteras såväl inom som utomhus.

  Hur kan vi hjälpa dig

  För snabba serviceärenden använd vårt formulär

  Skriv till oss
  Auktoriserad installatör

  Populära produkter just nu

  Yale Doorman

  arrow_forward
  arrow_back

  Få en prisuppskattning direkt

  Vill du få ett prisförslag på vad det kostar att byta eller reparera ditt lås? Fyll i vårt formulär på 3 minuter så skickar vi ett prisförslag till dig direkt.

  Kontakta oss >