schedule

Kontor 8.00-17.00

Butik 8.00-18.00 lördag 11-14

phone_in_talk

08 640 65 00

mail_outline info@sodermalmslas.se
Tjänster

Inbrottsskydd

Skydda dig mot inbrott

Vi erbjuder tjänster och produkter för att uppnå ett rejält inbrottsskydd. Konsultera oss gärna för att hjälpa er att skapa robusta, godkända och förebyggande helhetslösningar. Givetvis erbjuder vi snabb och effektiv service om ni redan drabbats av inbrott eller skadegörelse.

Säkerhetsdörrar

Dörren är det första man bör titta på när man ser över sitt inbrottsskydd. Att byta ut en vanlig standarddörr mot en certifierad säkerhetsdörr är att installera trygghet.

En säkerhetsdörr ger även en mängd andra fördelar, som förbättrad ljud- och luftmiljö och förbättrat brandskydd.
På Södermalms Lås arbetar vi med flera av de bästa tillverkarna av säkerhetsdörrar, både i och utanför Sverige. Genom att inte vara styrd till endast en leverantör har vi möjlighet att leverera rätt dörr utefter varje enskild förutsättning. På så sätt får du som kund en säkerhetsdörr som är anpassad till ditt behov och du behöver inte göra avkall på vare sig säkerhet, utseende eller isolering.

Viktigt att tänka på är att välja rätt säkerhetsdörr utefter just de förutsättningar som gäller hos er. Vi hjälper er att ta rätt beslut när det kommer till skyddsklass / säkerhetsklass, material och utformning.

Skåp

Säker förvaring av dokument och data.
Skyddar mot stöld och brand.
Våra produkter uppfyller alla krav inom säkerhet och brandskydd.
Vi har en utställning av skåp i vår säkerhetsbutik
Vi hjälper er välja rätt säkerhetsklass och brandklass efter ert unika behov:

 • Värdeskåp
 • Deponeringssåp
 • Vapenskåp
 • Dokumentskåp
 • Arkivskåp
 • Säkerhetsskåp
 • Stöld och branskyddsskåp
 • Kassasåp
 • Värdeförvaringsskåp
 • Privatskåp
 • Datamediaskåp
 • Nyckelskåp
 • Deponeringsskåp

Galler / Grindar

Galler som inbrottsskydd är ibland det bästa alternativet. Det kan dessutom verka direkt avskräckande samt vara en estetiskt elegant detalj.

Grindarna tillverkas efter vår måttagning på plats, då vi tillsammans med Er går igenom vilken lösning och grindtyp eller galler som passar bäst in i miljön. Efter det tillverkas grinden eller gallret av specialstål, stålprofiler och plattstål. Grindarna är som standard försedda med dubbla FAS hakregellås samt tillhörande slutbleck.

Det finns dock inga begränsningar angående låsningar, utan grindarna kan förses med motorlås, kodlås, elslutbleck, modullås eller cylinderlås, allt efter ert önskemål.

Grindarna finns i fyra dekorativa smidesmönster samt lackerade i standard vit eller svart pulverlack. Vi kan även erbjuda andra färger enligt NCS skalan.

Rullgaller / Jalusier

Ett rullgaller används med fördel där avstängning krävs med önskemål om att kunna se in eller för att få ljusinsläpp. Våra rullgaller kan levereras upp till skyddsklass 2 och kan exempelvis användas i skyltfönster, entréer och restaurangmiljöer.

Rulljalusier används generellt där avstängningar/avskärmningar med en högre nivå av inbrottsskydd krävs. Rulljalusiet är tillverkat av bockade aluminiumprofiler som rullas runt en motoriserad stålvals. Rulljalusier finns upp till skyddsklass 3 och kan monteras såväl inom som utomhus.

Hur kan vi hjälpa dig

För snabba serviceärenden använd vårt formulärAuktoriserad installatör

Populära produkter just nu

Yale Doorman

arrow_forward
arrow_back

Få en prisuppskattning direkt

Vill du få ett prisförslag på vad det kostar att byta eller reparera ditt lås? Fyll i vårt formulär på 3 minuter så skickar vi ett prisförslag till dig direkt.

Få prisförslag >