Obs idag stänger vi kl 16:00 Bondegatan 1, Stockholm08-640 65 00info@sodermalmslas.seExtra öppet i sommar: 08:00-18:00 Lör: 11.00-14:00

Passagesystem

Allt fler företag i Sverige har på senare år ökat sin säkerhet. Man har minskat svinn och stölder och samtidigt fått tryggare personal. En av anledningarna är att man låtit installera passagesystem. Med ett passagesystem släpper man bara in de som är behöriga i lokalerna. Man får bättre kontroll, samtidigt som det är bekvämt att använda. Det är lika aktuellt för det lilla kontoret eller butiker som för den stora industrin. Det kan gälla allt från en enstaka dörr till lagret, som att dörrar till olika avdelningar ingår i ett större system.

 

Kort istället för nycklar

Om man har många nycklar utdelade i en organisation, så räcker det med att en nyckel försvinner för att säkerheten skall vara äventyrad. Även kopiering av nycklar av är en säkerhetsrisk. Med kort i kombination med personlig kod löser man problemen. Försvinner ett kort så raderar man detta och ersätter det med ett nytt. Kortet är obrukbart utan den personliga koden. Korten är billiga och gör att säkerheten kan hållas på en konstant hög nivå.

 

Full kontroll

Med nycklar har man ingen kontroll på när och vilka personer som finns i lokalerna, samt under vilka tider.

Med passagesystem kan man helt bestämma under vilka tider och dagar personer får vistas i lokalerna. Man får även kontroll på när personerna har varit i lokalerna via händelseminnet. Med denna funktion får man kontroll på alla passager i kortläsaren. Man får veta vem och när samt datum på passagen. En möjlighet man inte har när säkerheten är baserad på det vanliga nyckelsystemet. Med passagesystemet styr man personerna att endast vistas i lokalerna under den tid de har behörighet. Detta gör att svinn och stölder ofta minskar markant.

 

 

Låsjour

Våra professionella låssmeder finns tillgängliga:

Från: Fredag 17:00

Till: Söndag 18:00

Ring 08-640 65 00

 

Produkter

Som en av Stockholms äldsta och ledande låssmeder kan vi erbjuda våra kunder ett komplett sortiment utav lås- och säkerhetsprodukter av högsta kvalitet från marknadsledande varumärken.

Tjänster

Vi på Södermalms Lås AB står för personlig service och kvalitet. Vi erbjuder er samtliga tjänster inom lås, larm och säkerhet.

Vi sätter alltid kundens behov i första hand

Kontakt

Har ni några frågor kring våra produkter, utbud eller tjänster hör av er till oss så hjälper vi er.

 

Här hittar ni även vår kontaktformulär.

Menu