Obs idag stänger vi kl 16:00 Bondegatan 1, Stockholm08-640 65 00info@sodermalmslas.seExtra öppet i sommar: 08:00-18:00 Lör: 11.00-14:00

Om företaget

Södermalms Lås AB har funnits etablerade i hörnet Bondegatan – Götgatan sedan många år tillbaka och är en av Stockholms ledande låssmeder. Bland våra kunder finner du allt från banker och andra företag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

 

Vi kopierar nycklar med den senaste lasertekniken, gör låsöppningar dygnet runt samt installerar lås, larm och gallergrindar mm. I vår butik har vi ett brett sortiment av lås och andra säkerhetsprodukter, såsom inbrottslarm, passersystem, övervakningskameror, säkerhetsdörrar, gallergrindar med mera, allt för att passa just dina behov.

 

 

 

Låsjour

Våra professionella låssmeder finns tillgängliga:

Från: Fredag 17:00

Till: Söndag 18:00

Ring 08-640 65 00

 

Produkter

Som en av Stockholms äldsta och ledande låssmeder kan vi erbjuda våra kunder ett komplett sortiment av lås- och säkerhetsprodukter av högsta kvalitet från marknadsledande varumärken.

Tjänster

Vi på Södermalms Lås AB står för personlig service och kvalitet. Vi erbjuder er samtliga tjänster inom lås, larm och säkerhet.

Vi sätter alltid kundens behov i första hand

Kontakt

Har ni några frågor kring våra produkter, utbud eller tjänster hör av er till oss så hjälper vi er.

 

Här hittar ni även vår kontaktformulär.

Menu