Obs idag stänger vi kl 16:00 Bondegatan 1, Stockholm08-640 65 00info@sodermalmslas.seExtra öppet i sommar: 08:00-18:00 Lör: 11.00-14:00

Lås

Det begås ca 50 000 inbrott i bostadshus, källare, vindsutrymmen och garage i Sverige varje år. Ett var tionde minut. Skrämmande eller hur?

Vad som också är skrämmande är att vi i Sverige inte har någon lagstiftning som reglerar hur våra bostäder skall skyddas mot inbrott. En hyresvärd, en byggmästare eller privatperson får sätta in vilka lås de vill i en bostad. Att du flyttar in ett nybyggt hus eller renoverad lägenhet är ingen garanti för att du har ett säkert inbrottsskydd. Det finns heller ingen lag som tvingar en hyresvärd att byta ut äldre lås i den fastighet du bor i. Det finns alltså inget lagstadgat konsumentskydd inom det här området. Alltså, det är upp till dig om du vill ha ett fullgott skydd mot inbrott.

Vi på Södermalms Lås AB har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller alla slags lås. Vi saluför endast marknadens bästa produkter och har ett brett utbud av olika låstyper.

Assa kan numera erbjuda såväl mekaniska som elektromekaniska produkter i ett och samma låssystem. Kombinationsmöjligheterna är obegränsade och anpassas lätt efter just ditt behov. Assa är dessutom en av de få låstillverkare idag som kan erbjuda godkända hänglås i alla hänglåsklasser. I klass 2-5 kan hänglåsen ingå alla typer av Assa låssystem med cylinder.

Abloy, numera en del av Assa, utvecklar och producerar mekaniska och elektromekaniska lås och låssystem som genom en unik cylinderteknik ger möjlighet till systemlösningar även i den högsta säkerhetsklasssen. Abloy produktsortiment omfattar låscylindrar, industrilås, möbellås, hänglås, låshus, elektromekaniska lås, dörrstängare, och dörrautomatik. Södermalms Lås AB är även auktoriserad återförsäljare av Claves säkerhetslås.

 

 

Låsjour

Våra professionella låssmeder finns tillgängliga:

Från: Fredag 17:00

Till: Söndag 18:00

Ring 08-640 65 00

 

Produkter

Som en av Stockholms äldsta och ledande låssmeder kan vi erbjuda våra kunder ett komplett sortiment av lås- och säkerhetsprodukter av högsta kvalitet från marknadsledande varumärken.

Tjänster

Vi på Södermalms Lås AB står för personlig service och kvalitet. Vi erbjuder er samtliga tjänster inom lås, larm och säkerhet.

Vi sätter alltid kundens behov i första hand

Kontakt

Har ni några frågor kring våra produkter, utbud eller tjänster hör av er till oss så hjälper vi er.

 

Här hittar ni även vår kontaktformulär.

Menu